Любомир Ковачев, Ники Илиев и Соня Борисова в “Чужденецът”

30.12.2011
By

Любомир Ковачев, Ники Илиев и Соня Борисова отново се снимат заедно, но не в поредния епизод на “Забранена любов”, а в романтична комедия. Това е жанра с който се определя новият български филм “Чужденецът”. Режисьор на лентата е самият Ники Илиев и това е неговия режисьорски дебют в пълнометражното кино.

Българският актьор и модел пресъздава една забавна и весела история на буйно селско момиче и заможен французин пречупена през призмата на трагикомичните абсурди на родната ни действителност.

Идеята на Ники Илиев да пресъздаде модернистичната версия на “Бай Ганьо в Париж” се определя от критиците като доста сериозно и амбициозно начинание. В това можем да се убедим и сами, тъй като в “Чужденецът” участва и самият Кристоф Ламбер, познат ни от фантастичната поредица “Шотландски боец”.

Останалите персонажи, които партнират на Соня Борисова, Ники Илиев, Любомир Ковачев и Кристоф Ламбер са не по-малко известните актьори Асен Блатечки, Стефания Колева, Валентин Гошев и Катрин Готие. Филмът е заснет не само в България, но и в покрайнините на Париж, в декора на който присъства и символа на френската столица – Айфеловата кула.

Сюжетът на “Чужденецът” разказва историята на романтичният французин Жерар, който по време на своята командировка в България среща буйната, но много красива селянка Магдалена. Той се влюбва силно в нея и без дори да подозира какво го очаква се впуска в диво приключение, за да покори сърцето ѝ.

Официалната премиера на режисьорския филм на Ники Илиев е на 24 февруари 2012 година, а за да разберете какво точно ни предстои гледайте трейлъра.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

.