Виктория Бекъм отличена с награда за най-добър дизайн на автомобили

Снимка Daily Mail

След успешно представяне на Виктория Бекъм на музикалната сцена, в модния бизнес и като съпруга и майка, тя не спря да се доказва и да показва, че успешно би се справила с каквото и да се захване. Последният връх, който покори изненада не само мен, но и всички, които си мислеха, че съпругата на Дейвид Бекъм няма да се справи.

Наградата, която получи 37-годишната дизайнерка е за най-добър дизайн на автомобили. Не, не сте прочели грешно, вярно е. Наградата ѝ бе връченаот Top Gear е за оформянето на салона на новия модел Range Rover Evoque.

Г-жа Бекъм превърнала салона на копето в забележително елегантен, луксозен и изящен. Никой не мислеше, че идеята за сътрудничество между Range Rover и Виктория Бекъм е много добра, пише Top Gear. Виктория обаче опроверга всички скептично настроени хора и доказа, че освен красиви и интересни модели на дрехи, може чудесно да се впише с творческите способности и в автомобилния дизайн.

Това обаче никак не е всичко, моделът Range Rover Evoque беше признат и за най-добра кола на годината. Успехите на Виктория Бекъм не са само в професионален план, а и в личен, тъй като въпреки множеството си ангажименти тя намира време и се справя страхотно в отглеждането на тримата си синове и новородената си дъщеричка.