Джей Ло и Каспър Смарт – първи кадри

29.11.2011
By

Новото гадже на наскоро развелата се латино дива, Дженифър Лопес, – Каспър Смарт позираше съвсем открито пред папараците по време на съвместната им почивка в Хавай.

Явно новата двойка на Холивуд не се крие и без свян демонстрира любовните си ласки пред обектива на фотографите.

42-годишната Джей Ло отпразнува Деня на благодарността заедно с двете си деца и новият си 24-годишен приятел на екзотичния остров Кауай. Но явно, грижите за малчуганите са били поверени на друг, защото влюбената двойка отдели цялото време за себе си.

Свидетел споделя пред The Mail Online своите впечатления: „Той се държеше много закрилнически спрямо нея, много сладка картинка са… Изглеждаше, сякаш не тя, а той е по-възрастният. Двамата определено са много щастливи заедно, да не кажа – влюбени.“

Бу Пол смарт, истинското име на Каспър, е танцьор по професия и именно така е привлякъл вниманието на Лопес, която не за първи път залита по танцьори. Момчето обаче може да се похвали и със завидно досие в полицията пълно само с нарушения на правилата за движение по пътя. Последно е бил хванат да участва в улични състезания, и дори след платена гаранция от 26 хил. Долара има все още опасност да получи ефективна присъда. Да се надяваме, че истинска жена, като Дженифър Лопес, би могла да го вразуми или поне да му осигури стойностен адвокат.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

.