Айшвария Рай и Абишек Баччан станаха родители

Айшвария Рай със съпруга си Абишек Баччан

Айшвария Рай, бившата “Мис Свят” 1994 и боливудска звезда, омъжена за актьора Абишек Баччан роди момиченце. Гордият баща на малкото бебе споделил радостта си в социалната мрежа Twitter с думите: “Момиченце е!”, съобщава БГНЕС. Таткото, който е също сред най-известните индийски актьори не даде повече подробности около раждането.

Бебето е родено тази сутрин, на 16 ноември 2011 година в частната болница “Севън Хилс” в индийската финансова столица Мумбай.

Красивата Айшвария Рай е едно от най-големите имена в Боливуд и дори една от най-скъпо платените актриси в индийския Холивуд. Ние познаваме актрисата от филма “Девдас”, който често се върти по родните ни телевизии, но това не е единственият филм, в който тя участва.

Освен филмите, в който се е снимала за индийското кино, тя участва и в няколко европейски и американски продукции. “Последният легион” от 2007г. е един от филмите, в които тя главна роля и си партнира с носителя на “Оскар” Колин Фърт.

Айшвария Рай съобщи в началото на 2007 година, че е сгодена за актьора Абишек Баччан и на 20 април още същата година се омъжи за него. Новината, че ще става майка съобщи през лятото нейния свекър, индийската легенда Амитаб Бачан, а днес момиченцето се появи на бял свят.