Вампирите от “Здрач” на премиерата на предпоследния филм в Лос Анджелис

Звездите от вампирската поредица “Здрач” Кристен Стюарт, Робърт Патисън и Тейлър Лаутнър присъстваха на премиерата на четвъртата част на сагата в Лос Анджелис.

“Здрач: Зазоряване. Част 1″ е предпоследния филм от поредицата на американската писателка Стефани Майър. Най-верните почитатели на сагата чакали с дни появата на любимите си “вампири” в Лос Анджелис. Още по-големи тълпи обаче се очакват утре на премиера на лентата в Лондон.

Трите най-големи звезди на “Здрач” преминаха по червения килим до Нокиа Тиътър в Лос Анджелис снощи (14 ноември), за да представят четвъртата част от поредицата на вампирската сага.

Кристен Стюарт или Бела Суон, любимата на Едуард Кълън се появи с дълга лилаво-черна рокля с презрамки и огромна цепка по бедрото, придружавана от самия Робърт Патинсън, който е неин любим и в реалния живот, беше облечен в сив костюм. Тримата главни герои от “Здрач” позираха пред фотографи и раздадоха автографи на най-големите си почитатели.

Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър се очакват да присъстват утре на премиерата и във Великобритания. Рекордни продажби на билети прогнозират филмовите критици за двете последни части на вампирската сага, адаптирана по романите на Стефани Майър.

Премиерата на “Здрач: Зазоряване. Част 1″ в България ще бъде на 18 ноември (петък), а “Здрач: Зазоряване. Част 2″ се очаква да излезе през ноември следващата година.