Какви нови филми да очакваме скоро на големия екран

28.10.2011
By

Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сейфрид в кадър от филма "Дилъри на време"

Петък е денят, в който започват кино премиерите в Холивуд, а това означава, че не след дълго те ще пристигнат и у нас. Вниманието се фокусира над няколко филма, които се очертава да бъдат актуални през новата седмица. Компанията DreamWorks анонсира анимацията „Котаракът в чизми“ , който е озвучен от актьора Антонио Бандерас. Това е продължение на поредицата „Шрек“, но за разлика от друг път сега сюжетът се завърта около очарователния котарак.
Джони Деп ще зарадва почитателите си с новия филм „The Rum Diary“. Той е адаптация на книгата на Хънтър С. Томпсън, който е и личен приятел на актьора. Томпсън започва работа по книгата през 1961 г.  Това е втори роман от поредицата, но първият така и не вижда бял свят. Междувременно Джони Деп неколкократно прави опити за екранизация на произведението, които, както се вижда, най-после са увенчани с успех.
За любителите на футуристичните трилъри, Андрю Никъл представя поредния си филм „Дилъри на време“ ( с оригинално заглавие „In Time“). В главните роли ще видим Джъстин Тимбърлейк, който напоследък се изявява особено успешно като актьор, Аманда Сейфрид, Оливия Уайлд и Джони Галеки. Последният е известен на широката публика с научния ситком „Теорията за Големия взрив“, излъчван по телевизия CBS.
Филмът с политически акцент „Anonymous“ предизвика големи дебати в академичните среди, тъй като представя интересна нова теория около личността на легендарния Уилям Шекспир. Режисьор на лентата е Роланд Емерих, известен с други големи заглавия като „2012″, „След утрешния ден“, Годзила“ и „Денят на независимостта“.
Киноманите ще има с какво да запълнят свободното си време.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

.