HOGGAR – Новия пикап на Пежо

peugeot HOGGAR е отличен пример за развитието на Peugeot в международен план и потвърждава засилването на темповете на продуктовата стратегия на Марката.

Създаден в Бразилия и предназначен за бразилския пазар, този пикап отговаря изцяло на очакванията на клиентите. Чрез него, Peugeot утвърждава позициите си като местен производител.

HOGGAR е уникален и авангарден модел, който съчетава умело устойчивостта и надеждността на пикапа и динамичния дизайн, характерен за всички автомобили Peugeot.

С Hoggar марката внася страст и емоция в сегмента на пикапите.

HOGGAR предлага комфорт и качество на изпълнението на много високо ниво в комбинация с отлични утилитарни функции. Товарният обем от 1 151 литра и товароносимостта от 742 кг го превръщат в референция за сегмента.

Модерният и дързък дизайн, както и името на модела, наследено от известния прототип на марката, изразяват мощ, устойчивост и динамика.

HOGGAR или pick-up by Peugeot, стилен, енергичен и силен, ще покорява предимно мъжката клиентела, търсеща поливалентен и класен автомобил.

HOGGAR ще се произвежда в завода в Порто Реал, щата Рио де Жанейро и има амбицията да стане новият успех на Peugeot в Бразилия след 207 с версиите хечбек, седан, SW и SW Escapade.

С това разширение на гамата си на бразилския пазар, за който се предвижда ръст през 2010 година, Peugeot ще се бори за пазарен дял от 10% в сегмента на малките пикапи, за пълна търговска година.

HOGGAR ще бъде лансиран на 15 май, с 3 нива на изпълнение и 2 двигателя flex : 1.4 и 1.6.

Actualno.com