Tuesday, November 23, 2010

Ейре поиска преиграване на мача с Франция

Tagged with: ,
четвъртък, ноември 19, 2009, 17:26
This news item was posted in Спорт category and has 0 Comments so far.

eireОт щаба на ЕЙРЕ неофициално поискаха от ФИФА да наложи преиграване на баража реванш срещу Франция, предаде winner.bg.

Както е известно, вчера “детелините” бяха отстранени от “петлите” след стопроцентов нередовен гол, който обаче беше признат от рефера Мартин Хансон.

“Естествено, че желая мачът да се преиграе. Всички от отбора го искат. Всички видяха, че Анри първо си спря топката с ръка, а после и я побутна пак с ръка, и след това центрира. Преди края на мача го питах: Игра ли с ръка? - той каза - Да, но без да искам!”, коментира ситуацията Кевин Килбейн.

“Когато говорих с рефера след края на двубоя и той ми каза, че е абсолютно убеден, че Анри не е играл с ръка”, допълни Килбейн.

“Не бих винил Тиери. Той, като всеки играч иска отбора му на всяка цена да спечели.”, сподели легендата на Арсенал Лиъм Брейди, който е асистент мениджър на ЕЙРЕ.

“Всичко тръгна още на жребия за баражите, когато имаше поставени и непоставени отбори. Реферът бе поставен под огромно напрежение и най-логичното нещо на света бе той да вземе подобно грешно решение. Това, което искам да питам ФИФА е: “Нали все говорите за феърплей, тогава нека да преиграем мача. Ние сме готови пак да отидем до Париж и честно да спечелим”, допълни Брейди.
Actualno.com

Both comments and pings are currently closed.
.