Днес е ден за размисъл преди частичните местни избори

bulgaria Днес е ден за размисъл преди частичните местни избори в София, в район „Панчарево”, в Разлог, Правец, Враца и с. Беглеж, Плевенско. Изборният ден ще започне в 6.00 ч. утре – 15 ноември и ще приключи в 19.00 ч. Забранени са разпространението на предизборни материали и агитации.

1635 полицаи на СДВР ще осигуряват реда и спокойствието през изборния ден в столицата. Предприети са всички необходими мерки за охраната на реда и спокойното протичане на кметския вот в 1462 избирателни секции и в Общинската избирателна комисия в зала “Универсиада”.

Забранена е продажбата на алкохол от 22.00 часа днес до 22.00 часа утре. Служителите на СДВР ще извършват щателни проверки по питейните заведения и в търговската мрежа по изпълнението на кметската заповед. Проверки ще се извършат и на всички помещения на СИК от служители на столичната пожарна, КОС-СДВР.

Полицейската охрана на тези места започва от 13.00 часа днес. Осигурена е и полицейска охрана и при извозването на бюлетините от СИК до Общинската комисия в зала “Универсиада”, както и при изпращането на бюлетините в избирателните секции.

Actualno.com