Тоалетна хартия с лика на Станишев

28.06.2009
By

Станишев Тоалетна хартия с лика на премиера Сергей Станишев циркулираше между участниците на провелия се снощи митинг-концерт на “Синята коалиция” пред храма “Св. Александър Невски” в София.

Лидерът на “Обединени земеделци” Анастасия Мозер припомни, че по времето на социалистите дори и тоалетна хартия не е имало.

Това, което направи Доган, показа безпомощност, те са отчаяни и не владеят ситуацията. Така председателят на СДС Мартин Димитров коментира скандалното изявление на Ахмед Доган. Той добави, че тройната коалиция ще продължава да купува гласове и единственото решение, което може да противодейства, е масовото гласуване.

Иван Костов още веднъж обеща на своите симпатизанти да върне европейското доверие към България.

Над 32 автобуса от цялата страна бяха пристигнали от цялата страна за днешния митинг – концерт, а в края на събитието хората наброяваха над 3000.

Actualno.com

Tags: ,

2 Responses to Тоалетна хартия с лика на Станишев

 1. SERGAY
  28.06.2009 at 14:19

  При необходимост Доган е получил гаранции, че може да използва и стотици милиони евро от арабски инвестиционни фондове. Обслужващите ДПС фирми в момента са в добро състояние, като партията контролира и министерства, които работят с големи финансови потоци. Основен консултант на Сокола в предстоящата инвазия в Слънчев бряг е Йордан Цонев. Бившият местен лидер на СДС има солидни контакти с местните предприемачи и продължава да оказва влияние в някои процеси в туристическия бизнес и строителството в региона. Той премина в ДПС по покана на Сокола през 2001 година – няколко месеца след скандала с тогавашния лидер на синята партия Иван Костов. Доган има много силно изявени интереси в Бургаска област. Той купи чрез бизнесмена Фуат Гювен местния завод за проводници „Елкабел” през 2004 година. Тогава заводът беше собственост на „Мултигруп”, но след убийството на Илия Павлов групировката бе разпродадена за две години. Гювеч плати 100 млн. лева за „Елкабел” по заповед на Доган. Целта беше по-късно на огромната територия от 550 декара да се изгради нов жилищен квартал. Планираше се да бъдат инвестирани над 600 милиона евро. Кризата обаче стопира проекта. Това не пречи на Доган да насочи към други сектори свободните пари на групировките и партията си.

  Така той реално смята да изкупи по-голяма част от Слънчев бряг.

  Според запознати с намеренията му това ще стане по схема, в която ще участват над 10 фирми. Те ще навлязат на пазара дискретно, без да вдигат голям шум. Пазаренето със собствениците също ще става тихо и без патардии. Интересен факт е, че лидерът на ДПС вече има много имоти на юг от Бургас в района на Созопол. Там неговата съпартийка Емел Етем построи голямо вилно селище на входа на града. Това стана преди три години отново с протекциите и парите на фирмите на Доган. Самият той наскоро си купи яхта, която стои в пристанище в градчето, когато не се използва. Доган има няколко големи имота в Странджа планина, които също след години ще станат ваканционни. Той имаше намерение да откупи от държавата и остров Света Анастасия, познат повече като Болшевик. Сокола го посети на няколко пъти и сделката беше на път да стане. Тя обаче беше осуетена в последния момент по настояване на коалиционните му партньори от БСП и НДСВ. Доган е бил планирал да построи върху острова огромен ваканционен комплекс. Сега обаче заради падащите цени той ще може лесно да поеме контрола върху много обекти в Слънчев бряг и около него. Според хора, запознати с намеренията му в бъдеще, Доган ще построи и няколко големи казина в комплекса.

 2. Hartmann
  28.06.2009 at 15:57

  Ей, то е било грандиозна работа!!! :)
  3000 души, как ли се побраха на площада? 32 автобуса средно по 40 души (ако няма правостоящи!…), това са към 1300 човека помощ от провинцията. И те като войниците на ген. Радецки, “пристигат със гръм…” в последния миг, че да спасят положението…
  Пак дядо Вазов го е казал в стихотворението “Каблешков”:
  “…и с тоз възторг луди,
  и с тоз дребен стан
  искаха да бутнат
  страшний великан!”
  Да е жив и здрав бате Бойко, че ако Костов и сие се докопат до кокала, благодарение на него ще да е!

.