Изписаха Енджи Касабие и Раян, прибират се вкъщи с бяла лимузина Hammer

Изписаха Енджи Касабие и Раян, прибират се  вкъщи с бяла лимузина Hammer

Красивата Енджи Касабие, която съвсем наскоро стана майка за първи път, сподели видео от изписването на сина си Раян в Инстаграм. На него се вижда, че диетоложката, гордият татко Рабих Ел Зейни и малкия им наследник са отишли до дома си с луксозна бяла лимузина Hummer.,пише Трафикнюз

“С моето бебе отиваме вкъщи. Сега мога да кажа, че е времето на бебето Раян,което ще започне своя пълноценен нов живот след изсписването от болницата. Бих искала да благодаря на всички и всеки от Близкия Изток,които ме поздравиха за този специален повод, огромни благодарности за цялата подкрепа, която получих в България, бях обсипана от вашата любов и доброта, бях толкова щастлива от красивите пожелания и цветя, които получих. Като нови родители ние сме готови за тази нова част от живота, нека Бог ни даде своите благословения през това красиво пътешествие. ” – написа диетоложката на звездите, която е и лице на редица модни брандове.

Бебе Раян бе посрещнат в родния си дом като истински принц – с богата украса от балони и плюшени играчки, както и с много лакомства, сред които специален кейк.

От видео публикацията става ясно още, че младата майка е дала своето първо интервю за предаването “Папараци”, още докато е била в болницата.

Тя гостува и в предаването на бившия футболист Славчо Тошев, където е разказала много подробности от най-важното събитие в нейния живот до този момент.

Припомняме, че бебе Раят проплака за първи път на 14 януари 2020 година. Енджи Касабир избра да роди по естетсвен път и се отказа от модерното за всички плашливи майки секцио. На самото раждане е присъствал и съпругът й, а отвън палци са стискали нейните родители и брат й.