votos: 117 ( un promedio de: 4,60 de 5 )
¡Convierte cada partido en una oportunidad de ganar!

Sporting gijón - málaga

Sporting gijón - málaga

All information about Sporting Gijón (LaLiga2) ➤ current squad with market values ➤ transfers ➤ rumours ➤ player stats ➤ fixtures ➤ news. Real Sporting Gijon · web >, 27, 7, 12, 8, , 33, CD Mirandés · web >, 27 Málaga CF · web >, 27, 4, 10, 13, , 22, Club. Málaga · 0. kolo. , Málaga, Málaga, , Sporting Gijón · 0. kolo. , Real Zaragoza, Real Zaragoza, , Málaga.

Contenido:  

Real v derby neudržel vedení, Villarreal poprvé prohrál, ale dál vede

Vzájemné zápasy v posledních Sporting gijón - málaga zápasech jasně pro Malagu, předtím rok tak nějak napůl. Průmer na zápas Vše posl. Valencia II W Levante vs alaves vuelta 25 0 - 1 Madrid Open - program turnaje, rozlosování Jeden celý měsíc toho nejlepšího fotbalu 6 týdnů bude hostit Sporting gijón - málaga německých stadionů ve Sportlng počtu měst.

Sporting gijón - málaga
Sporting gijón - málaga
Sporting gijón - málaga
Sporting gijón - málaga
Sporting gijón - málaga

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety , přidejte se. Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu. Podmínky užití KolemDvou. Souhrn tipů. Žebříčky a statistiky sázkařů. Pravidla výměny tipů. FAQ - časté otázky. VÁŠ výdělek z vašich tipů. Soutěže o finanční ceny.

Uživatel nick, přezdívka : Heslo: Přihlásit automaticky při příští návštěvě. Předchozí tipy :: Následující tipy. Zaslal: 8. Fotbal - Španělsko - Primera División 7. B napsal:. Bože to je hnus, nevím co se jim stalo tak najednou po tom vstřeleném gólu, ale gol na tam být mohl, ta akce ke konci při níž byla i nastřelená ruka byla dobra, hold a pak vedle, fotbal nemá logiku a já jsem o něco chudší, jelikož tohle byl můj poslední zápas v AKOvce.

Primera Division- tabulky

Zaslal: Fotbal - Španělsko - Primera Division Sázka DNB nebo 1X mi přijde hodně safe třeba do nějaké akovky nebo i za vysoký vklad. Zaslal: 2. Bilbao - Espanyol Tip 0 3. Madrid - Valencia Tip 0 3. Madrid Tip 2 2. Bilbao Tip 2 2. Taky se mi líbí to Bilbao. Dost se rozstřílelo, Betis na tom není moc dobře, Hraju to ale s jištěnim přes plichtu, radši. Tak uvidíme. Možná by mohl padnout over, ale čert ví.

Bilbao - Malaga Tip 1 1. Bilbao Tip 0 3. Madrid - Barcelona Tip 2 hcp -1,5 2. Madrid Tip 2 3. Madrid - Granada Tip 1 hcp -1,5 2. V Spanielskej lige prekvapujuco uz kazdy tym uhral , ale dva tymi vyrazne maju dlhsiu seriu bez tohto vysledku ako ostatni.

Sporting gijón - málaga

Real Madrid Sporting Gijon. Real Madrid uz neuhral vysledok neuveritelnych 34 zapasov v rade a naposledy to bolo to s Racingom Santander Sporting Gijon uz neuhral vysledok neuveritelnych 24 zapasov v rade a naposledy to bolo s Racingom Santander Real Madrid neuhral Dalsi zapas hraje Real Madrid v Spanielskej lige s Malagou v nedelu a kde je kurz na momentalne Verim, ze vydrzi co najdlhsie, aby sa to dalo dobre predat popripade cely zapas pre vyssi profit.

Ak to nevyjde bude to uz Madrid Tip 0 3. Bilbao - Valencia Tip 0 3. Takže by si baleťáci mohli o víkendu trošku odfrknout a Malagu podcenit. Navíc Malaga nehraje špatnej fotbal a má reálnou šanci na předkolo nebo i postup do LM, takže není nač čekat, ani co ztratit. Vsázím na X2 4. Tip OK P. Im happy. Sporting Gijon po dvoch prehrach, kde padlo vela golov a Realu Madrid po dvoch remizach neverim v najblizsich zapasoch, ze uhraju vysledok a ich serie sa pravdepobne posunu bez vysledku dalej.

Pre mna no bet. Malaga - Betis V tomto zapase ocakavam, ze domaci strelia tak goly a pod jeden z nich by sa opat mohol podpisat tento talentovany Venezuelcan.

Sporting gijón - málaga

Naposledy upravil Furas dne Nemyslim, ze v nasledujucich zapasoch, je nejaka sanca na ukoncenie dlhych serii Gijonu a Realu Madrid bez vysledku Pockam si na vysledky a uvidime kto ich caka v dalsom kole. Toto kolo No Bet. Zaslal: 7. Zaragoza - Barcelona Dnes mozno uvidime aj nejaku tu penaltu a tie zahrava on. Je to uz dlhych Nakolko dnes vyhravali vacsinou favority Man utd, Arsenal,Athletic Bilbao, Nice, Schalke, Spartak Moskva, Krasnodar co hralo do kariet tipujucim tak si myslim, ze tento zapas nas caka velke prekvapenie uz len kvoli tomu, aby na niecom zarobili aj stavkove kancelarie Na nula nula je na burze kurz Na prvy polcas, ze skonci nula nula je kurz 5,7.

Na remizu na cely zapas je kurz 7. Real Madrid a Valencie medzi sebou neremizovala uz 13 po sebe iducich vzajomnych zapasov. Naposledy este Good Luck. Predpoved sa stala skutocnostou. Vsetky kurzy vysli nakolko zapas skoncil Na nula nula je na burze kurz Za tie dnesne kurzy to stalo zato. Zaslal: 9. Málaga-Santander 9. Malaga má stále velkou šanci hrát příští rok LM, na tomto týmu je pozitivní jedna věc a to je útočník - veterán z Nizozemska Nistelrooy, který má stále své kvality a díky zkušenostem týmu hodně pomůže.

Análisis Real Sporting 2-1 Albacete - 𝗖𝗢𝗡𝗘𝗫𝗜𝗢́𝗡 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗜𝗡𝗚 05/03/24

Artículos relacionados

Deja tu primer comentario

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.


*